Termékek Menü

iContrALL GC1C - 1 csatornás zár, kapu és sorompó vezérlő, DIN sínre szerelhető

Gyártó:
Gyártó cikkszám: GC1C

Leírás

A GC1C villamos elosztószekrénybe építhető, 1 csatornás zár, kapu és sorompó vezérlő, az iContrALL Intelligens Otthon rendszer része. A vezérlő az iContrALL rendszer falikapcsolóival az iContrALL rendszer falikapcsolóival, minimum iOS 8.0 vagy Android 5.0 operációs rendszerrel működő okostelefonnal vagy táblagéppel működtethető.

A GC1C Zár, kapu és sorompó vezérlő elektromos zárak, kert- és garázskapu motorok valamint sorompók vezérlésére alkalmas. 

A GC1C  zár, kapu és sorompó vezérlő feszültségmentes kontaktust (dry contact) kapcsol az egyes kimenetei között. Az impulzusszerű vagy állandó mód között a beépített DIP kapcsolóval választhat. Az eszköz közvetlenül motor vezérlésére is alkalmas, ekkor a DIP kapcsolókkal állandó üzemmód beállítása mellett a záródó kontaktusok segítségével AC 240V feszültséget kell kapcsoltatni a motor bemeneteire.

Villamos elosztószekrénybe, szabványos DIN sínre szerelhető. Az eszköz teljes modulszélessége: 4 egység. 

Paraméterek

Névleges bemeneti feszültség 110-240 V AC / 50-60 Hz vagy 5-30 V DC
Maximális kimeneti terhelhetőség Umax:30 VDC - 250 VAC Imax:NO (alaphelyzetben nyitott):10 A rezisztív - 2 A induktív NC (alaphelyzetben zárt):2 A rezisztív - 0,4 A induktív
Bemeneti feszültség Státusz jelszint:HA (magas aktív esetben):Umax:30 VDC - 250VAC Umin:3.3 VDC - 12 VAC LA (alacsony aktív esetben):Umax:GND - 1V
Készenléti fogyasztás < 0.5 W
Működési hőmérséklet / páratartalom 0 - +55°C / 0 - 90% relatív páratartalom
Érintésvédelmi besorolás IP20
Biztosíték 1,25A lassú kioldású, az áramkört biztosítja
Felszerelési mód Villamos elosztószekrénybe, szabványos DIN sínre szerelhető. Az eszköz teljes modulszélessége:4 egység.
Méretek 90mm x 70mm x 65mm szélesség - mélység - magasság.